Belföld

Exe új barátját szurkálta meg a székesfehérvári vendéglátóhely bejáratánál késelő férfi

Letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság azt az emberölési kísérlettel gyanúsított férfit, aki pár nappal ezelőtt többször is megszúrt egy másik férfit az egyik székesfehérvári vendéglátóipari hely hátsó bejáratánál.

A Fejér Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi együtt lakott az anyjával, testvérével, valamint a barátnőjével. A férfi kapcsolata a párjával megromlott, ezért a nő szakított vele. A nő el akart költözni tőle, azonban a gyanúsított nem tudott beletörődni a szakításba.

Az elkövető elolvasta a nő őrizetlenül hagyott mobiltelefonjában lévő, az új baráttal váltott üzeneteit, majd a férfi munkahelyéül szolgáló vendéglátóipari hely hátsó bejáratához ment.

A féltékeny terhelt szóváltás nélkül rátámadt a nyitott ajtónál tartózkodó férfire és a mellkasán, a hasán, és a felkarján többször megszúrta, majd eldobta a kést és elmenekült. A vérző férfi segítségért kiáltott, amelyet észlelve egyik munkatársa értesítette a mentőket.

Az áldozat hasát ért szúrás megnyitotta a testüreget, a májon pedig felszínes sérülést okozott, amely életveszélyes sérülésnek tekinthető. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészi indítvánnyal, és letartóztatta a támadót. A bíróság döntése védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik