Belföld

Vallott a válófélben lévő feleségét halálra szurkáló újfehértói férfi

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy július végén több késszúrással végzett a feleségével az újfehértói otthonukban. A megkéselt nőre a lánya talált rá, de a kiérkező mentősök már csak a nő halálának a beálltát tudták megállapítani

A rendőrök az elvégzett helyszíni szemle adatai alapján megállapították, hogy a 48 éves nő bűncselekmény áldozata lett, ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

police.hu

A meggyilkolt asszony férjét július 29-én 4 óra 58 perckor az Újfehértóról Hajdúböszörménybe vezető út mellett fogták el. Az 51 éves T. Lászlót emberöléssel gyanúsították meg.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy a feleségével válófélben voltak, több konfliktus volt közöttük, ezúttal is összeszólalkoztak, és a vita hevében többször is megszúrta egy konyhakéssel. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik