Belföld

Rendszeresen a haját tépte és ököllel verte az élettársát egy férfi a Balatonon

police.hu
police.hu

Kapcsolati erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a tapolcai rendőrök egy 41 éves Balaton-parti településen élő férfival szemben. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint idén márciustól többször is bántalmazta párját a férfi.

Szóváltásaikat követően a tettes többször fellökte, és a haját tépte, valamint ököllel ütötte a sértettet. Egyik veszekedésükkor a nő a telefonjáért nyúlt, hogy mentőt hívjon magához, ám a férfi elvette és kettétörte a készüléket

– közölte közleményében a rendőrség.Néhány nappal ezelőtt a nő bejelentést tett a rendőrségre, mert élettársa dühében szétverte a lakás berendezési tárgyait, és ököllel őt is többször megütötte.A kiérkező egyenruhások őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték a letartóztatását.

Fontos tudni, hogy ha valaki szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak áldozatává válik, akkor joga van a segítséghez! Akinek a sérelmére bűncselekményt követtek el, az jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon vagy rendőrőrsön, illetve tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik