Belföld

Megerőszakolhatta egyik áldozatát a fiatal lányokat prostitúcióra kényszerítő bandatag

police.hu
police.hu

Prostitúcióra kényszerítettek két fiatalkorú lányt Debrecenben. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozók azonnal az ügy felderítésébe kezdtek és egy 20 éves fiatal férfi, valamint két 19 éves társa került a látókörükbe.

Azt írják, hogy a lányokat többször is arra kényszerítették, hogy prostitúciós tevékenységet folytassanak Debrecenben. Az ellenkező lányokat rendszeresen bántalmazták, megfenyegették, a szexuális szolgáltatásokért kapott pénzt pedig természetszerűleg vették el tőlük. Gyanú merült fel továbbá arra v is, hogy a 20 éves férfi megerőszakolta az egyik lányt.

A hajdú-bihari bűnügyesek a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen október 26-án hajnalban fogták el a három hajdúböszörményi lakost. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket. a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya mindhárom gyanúsítottal szemben emberkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, a 20 éves férfinak pedig 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt is felelnie kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik