Belföld

Képszakadásra hivatkozik a XVII. kerületi gyilkos

Képszakadásra hivatkozott vallomásában az a 41 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly decemberben leszúrta az alvó ismerősét egy XVII. kerületi használaton kívüli bakterházban, közölte közleményében a BRFK.

A használaton kívüli bakterházban húzta meg magát egy férfi és egy nő, később pedig még egy férfi odaköltözött. Az esemény napján a két férfi ittasan összeveszett, majd elvonultak saját szobájukba lefeküdni. Néhány órával később a 41 éves K. Zoltán átment a másik szobában alvó férfihez, és egy alkalommal mellkason szúrta.

A segélykiáltásokra felébredt az elkövető párja, kiszaladt az épületből, és hívta a rendőröket. A kerületi járőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt. A megszúrt férfi az orvosi ellátás ellenére belehalt sérülésébe.

A nyomozók védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették K. Zoltánt. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését; vallomásában azt mondta, hogy képszakadása volt. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik