Belföld

Elmondta egy tiszaföldvári férfi, miután visszanyerte az eszméletét, mi történt, majd újra elájult

Eszméletlenre vertek egy férfit Tiszaföldváron.  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy helyi lakos tett bejelentést arról, hogy a hívását megelőzően megjelent nála az egyik ismerőse, aki nagyon rossz állapotban volt, többször is összecsuklott és az eszméletét is elvesztette.

Mentőt hívtak segítségül, közben a férfi magához tért és annyit tudott elmondani segítőjének, hogy megverték, majd megint elájult. A 40 éves tiszaföldvári áldozatot kórházba szállították.

A nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki, valamint több személy messenger beszélgetését megvizsgálták. Ennek köszönhetően látókörükbe került a bűncselekmény feltételezett elkövetője, egy 22 éves cibakházi férfi. Mire összeállt a kép, addigra az összevert férfi is magához tért a kórházban, és tanúvallomásában a nyomozók verzióját erősítette meg.

Eszerint a sértett október 24-én este jelent meg a 22 éves ismerőse cibakházi albérleténél, hogy megbeszéljenek egy nézeteltérést, azonban heves vita alakult ki közöttük és a férfi megverte.

A rendőrök a lakásán fogták el a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, majd életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottat őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik