Belföld

Hat évet kapott az epöli nyugdíjast leteperő és orális szexre kényszerítő férfi

Hat év börtönre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki tavaly júliusban orális szexre kényszerített egy idős epöli asszonyt. A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint az ítéletet az ügyész tudomásul vette, azonban az nem jogerős, mert a terhelt és a védője fellebbezett

Az ítéleti tényállás szerint a férfi tavaly július 8-án este fél tíz körül bement egy késsel az asszony epöli családi házába oly módon, hogy a kerítés mellett lévő résen keresztül bejutott a ház udvarára, majd a nyitott erkélyajtón keresztül a házba.

A férfi a megrémült asszonyt lenyomta a fotelbe, majd fojtogatni kezdte és maga elé rántotta. Ezt követően meztelenül ráfeküdt, azonban tényleges közösülésre nem került sor. az ittassága miatt. A férfi ezt követően elhagyta a nyugdíjas lakását.

Éjjel fél egy körül azonban ismét megjelent a családi házában. Benyomta a bejárati ajtót, miközben a nő azt belülről igyekezett bezárni, azonban vékony testalkata és legyengült szervezete miatt ez nem sikerült. A férfi rángatni kezdte az idős asszonyt, majd a hátára döntötte, és orális szexre kényszerítette. A férfi annyira ittas volt, hogy ezt követően meztelenül elaludt a kanapén.

Az idős asszony a bal csuklóján bevérzéseket, a jobb karján karcolás és vágásszerű sérüléseket szenvedett a bűncselekmény során.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik