Belföld

Fojtogatással és többszörös csonttöréssel zárult a farsangi bál Jánoshalmán

Súlyos testi sértés bűntette miatt állítja bíróság elé a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azt a jánoshalmai férfit, aki a farsangi bálon szóváltásba keveredett egy másik társasággal, amelynek egyik férfi tagját ismeretlen társaival együtt a földre rántotta, fojtogatni kezdte, végül úgy összerugdosta, hogy a szegycsontja és az orra eltört.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a terhelt idén február 26-án este egy farsangi bálon szórakozott a barátaival egy Jánoshalma külterületén lévő tanyán. Az éjféli órákban a vádlott a tanya udvarán szóváltásba keveredett egy másik társaság tagjaival, köztük a vele egy településről származó férfival.

A kialakult konfliktus miatt a későbbi áldozat és a társaságában lévő személyek jobbnak látták távozni, ezért hazaindultak. Ekkor a férfi a kerítésen átugorva utolérte őket és azonnal dulakodni kezdett a sértettel. Fojtogatta, majd földre rántotta őt, miközben további két ismeretlen is csatlakozott hozzá és közösen kezdték rugdosni a földön fekvő férfit.

Végül a jelenlévő vendégek szedték le a támadókat a vérző áldozatról. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon túl gyógyuló szegycsont és orrcsont törést szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik