Belföld

Megerőszakolt és orális szexre kényszerített egy 15 éves lányt egy testvérpár az unokatestvérükkel

Középmérték köröli büntetéseket kért perbeszédében az ügyész arra a három férfire, akik két és fél évvel ezelőtt megerőszakoltak és orális szexre kényszerítettek egy gyógyszer és alkohol hatása alatt álló 15 éves lányt Pest megyében.

A három férfi rokoni kapcsolatban áll egymással. A fiatalkorú I. és a III. rendű vádlott testvérek, a fiatalkorú II. rendű vádlott pedig az unokatestvérük.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a testvérpár egyik tagja felnőtt, a másik pedig fiatalkorú.

A felnőttkorú vádlott 5-15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Rá középmértéket el nem érő, azaz 10 év alatti fegyházbüntetést kért az ügyész. A testvére öt évig évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető csak a kora miatt, rá 2 év 6 hónapot meghaladó szabadságvesztést kért perbeszédében az ügyész. A fiatalkorú unokatestvérükre 5 év 15 napot meghaladó szabadságvesztést kértek.

– mondta az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre a szóvivő.

A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a rokonok busszal utaztak az ominózus este Budapestről Pécelre. Ekkor szállt fel a járatra az akkor 15 éves lány, aki bizonytalanul haladt az ülések között, mivel nyugtatók és alkohol hatása alatt állt.

Amikor már a járművön tartózkodott, odament a terheltekhez, beszélgetni kezdett velük és cigarettát kért tőlük. Ekkor a II. rendű vádlott közölte, hogy csak akkor adnak neki, ha leszáll velük a buszról. Ebbe a lány beleegyezett és a három férfivel együtt lesétált egy patakparthoz. Ott a három férfi kihasználta, hogy a lány bódult állapotban van és mind a hárman szexuális cselekményt követtek el vele szemben.

Úgy tudjuk, hogy az idősebb testvér megerőszakolta a lányt, az öccse pedig orális szexre kényszerítette, míg az unokatestvérük meg is erőszakolta és orális szexre is kényszerítette a bódult állapotban lévő lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik