Belföld

Halálra vertek egy férfit Nyírkarászon, félmilliót kap a nyomravezető

Félmilliós nyomravezetői díjat tűzött ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a Nyírkarászon elkövetett halált okozó testi sértés bűntett elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

Az 59 éves férfi holttestét június 15-én kora reggel találták meg a szomszédai egy nyírkarászi lakóház udvarán. A nyomozás adatai szerint a férfi halálát ismeretlen tettes által elkövetett bántalmazás okozta.

A Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 500 ezer forintos nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság intézkedéseket tesz a tanú védelmére. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Szabolcs-Szatmár –Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.

A szabolcsi rendőrök azt kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy a 06-42-524-600-as telefonszámon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, vagy a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik