Belföld

Kislánya barátnőjétől tudta meg egy anya: „hétfogásos játékot” űz gyermekével a cukorkás nagypapa

Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség azzal a szexuális kényszerítés bűntettével vádolt 59 éves férfival szemben, aki két éven keresztül fajtalankodott a fia nevelt kislányával.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy öt és fél év börtönt és hat év közügyektől eltiltást kértek a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy végleges hatállyal tiltsák el minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy gondozását, nevelését, gyógykezelését végezhetné.

A vádirat szerint borsodi kistelepülésen élő férfi 2017-től közös ingatlanban lakott  fiával, annak élettársával, azok három közös gyermekével, valamint a fia nevelt lányával.

A szülők a távolléteik során többször is rábízták a kiskorú gyermekek felügyeletét. Az 59 éves férfi és a fia nevelt lánya között nagyszülő és unoka kapcsolat alakult ki annak ellenére, hogy nem vérszerinti rokonok.

Tizenkét éves korától 14 éves koráig a férfi úgynevezett „hétfogásos” játékot játszott rendszeresen a kislánnyal a gyermekfelügyeletek alatt, és ennek során az intim testrészeit is megérintette, valamint többször is szexuális tartalmú utalásokat tett, közölve, hogy miket szeretne vele csinálni az ügyészség tájékoztatása szerint.

Rendszeresen leselkedett amikor fürdött a kislány, és öltözködés közben a sérelmére szexuális cselekményeket végzett, illetőleg végeztetett vele.

A férfi különböző édességeket vásárolt kislánynak, hogy ne mondja el a családnak, miket művel vele. A lány azonban egy alkalommal felfedte a barátnőjének a történéseket, így azok az édesanyja tudomására jutottak. A szexuális kényszerítéssel vádolt férfi tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik