Belföld

Arra ébredt egy alsózsolcai nő, hogy a volt férje kézzel fogdossa a nemi szervét, majd előkapja a sajátját és maszturbálni kezd

Szexuális erőszak bűntette, zaklatás bűntette és rongálás miatt állítja bíróság elé a Miskolci Járási Ügyészség azt az 52 éves férfit, aki féltékenységből folyamatosan zaklatta és provokálta a volt feleségét. Késsel vagdosta szét az asszony ruháit, miközben megöléssel fenyegette, de olyan is előfordult, hogy odament az alvó nőhöz és szexuálisan bántalmazta.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy négy és fél év börtönt és öt év közügyektől eltiltást kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Kérdésünkre elmondta, hogy a férfi a nyomozati szakban azt elismerte, hogy szétvagdosta a nő ruháit, de tagadta a szexuális erőszakot.

A vádirat szerint öt évvel ezelőtt bontotta fel a bíróság a férfi házasságát, és osztott lakáshasználatról döntöttek. Ettől kezdődően a férfi az alsózsolcai családi ház szobáját használta, míg volt felesége a konyharészben lakott. Tavaly júniusban a féltékeny férfi folyamatosan provokálta ittasan a volt nejét, majd késsel szétvagdalta a ruháit. Amikor ezt meglátta az asszony, akkor azzal fenyegette a férfi, hogy el fogja vágni a torkát.

Az egyik augusztusi éjjel az asszony a konyhában aludt, és arra ébredt, hogy a férfi szexuális cselekményt végez rajta. Úgy tudjuk, hogy a férfi kézzel követett el szexuális erőszakot a volt nején. A nő azonnal ellökte magától a férfit, amikor felriadt, majd kiabálni kezdett vele, és követelni kezdte a telefonját, amikor rájött, hogy elvette tőle a férfi.

A terhelt visszaadta neki az általa előzőleg megrongált telefont, azonban a volt felesége jelenlétében újabb szexuális cselekménybe, azaz maszturbálni kezdett. Ezt az asszony észlelte és azonnal elhagyta az épületet. A férfi több mint ötvenezres kárt okozott a rongálással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik