Belföld

Orális szexre kényszerítettek egy 13 éves intézetis lányt, kilenc évet kértek a vádlottra

Szexuális erőszak büntette miatt állítja bíróság elé a Miskolci Járási Ügyészség azt a 28 éves férfit, aki bántalmazta a gyermekotthonban lakó tinilányokat, majd szexuális erőszakot követett el a fiatalabbikon.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy kilenc év fegyházat és kilenc év közügyektől eltiltást kértek a vádlottra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Az ügyészség arra is indítványt tett, hogy a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés büntetését is ültessék le vele , és véglegesen tiltsák el minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől, amely során 18 év alatti személlyel foglalkozhatna.

A vádirat szerint a férfi felajánlotta a 13 és 16 éves lányoknak, hogy visszaviszi őket a gyermekotthonba kocsival. Ehelyett egy erdős külterületre hajtott és szexuális cselekmény végzésére szólította fel őket.  Tiltakozásuk miatt egymás után többször is ököllel megütötte a lányokat, majd a fiatalabbik sérelmére szexuális cselekményt végzett. Úgy tudjuk, hogy a orális szexre kényszerítette áldozatát a férfi.

A közelben szerencsére pont megjelent egy járőröző rendőrautó, ezért a férfi megpróbált elmenekülni, s a lányokkal együtt gyorsan elhajtott, ám közúti balesetet szenvedett. A bántalmazás következtében a lányok nyolc napon belüli zúzódásos sérüléseket szenvedtek. A szexuális erőszakkal vádolt férfi nem tett vallomást a nyomozati szakban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik