Belföld

Nyolc órán át feküdt az árokban az Öttevénynél elütött, súlyosan megsérült bringás

police.hu
police.hu

Elütöttek, majd segítségnyújtás nélkül sorsára hagytak egy 55 éves biciklist az 1-es számú főúton, Öttevény külterületén. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az Abda felé haladó autós nem tartott megfelelő oldaltávolságot a vele azonos irányban, kerékpárral haladó börcsi férfi mellett, és elsodorta őt.

A baleset következtében a bringás a jobb oldali füves árokba csapódott, és súlyos sérüléseket szenvedett. A személygépkocsi vezetője az esetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

police.hu

A balesetben megsérült, és az út szélén fekvő biciklisről csak másnap hajnalban, nyolc órával később érkezett bejelentés a rendőrségre. Ezt követően a mentők kórházba vitték az 55 éves férfit.

police.hu

A Győri Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított az ügyben, és baleset helyszínén megtalált letört gépkocsialkatrész segítségével rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt. A 39 éves győri férfit  segítségnyújtás elmulasztása bűntette, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétsége elkövetése miatt hallhatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik