Belföld

Nyolc és fél év fegyházat kértek az anyára, aki szexet szervezett a fiának a tizedik születésnapjára

police.hu
police.hu

Bíróság elé állítja a Pest Megyei Főügyészség azt a két nőt és férfit, akik szexuális együttlétet szerveztek az egyikük tízéves kisfiának a születésnapjára. Egyikük videóra is vette, ahogy közösül a 15 éves lánnyal a gyerek, és a felvételt megosztotta másokkal is.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy nyolc és fél év fegyházat kértek az anyára előkészítő ülésen történő beismerés esetére. Az aktust lebonyolító lányra három év javítóintézeti nevelést, míg az aktust felvevő fiatal férfire egy év négy hónap felfüggesztett fiatalkorú fogházbüntetést kértek pártfogó felügyeletével.

A szóvivő kérdésünkre elmondta még, hogy az asszony tagadta a bűnösségét, de a tízéves kisfiával közösülő lány, valamint az aktust felvevő fiú is beismerte a tettét.

A vádirat szerint K. Szandra elhatározta, hogy szexuális együttlétet biztosít a kisfiának egy lánnyal a tizedik születésnapjára. A közreműködésre egy ismerősét, a még fiatalkorú másik női elkövetőt vette rá.

A születésnap megünnepelésére egy táborfalvai ingatlanban került sor 2020 decemberében, amelynek során az anya utasításai alapján a 15 éves lány elkövető közösült a kisfiúval az egyik hálószobában. Az aktust a születésnapi ünnepségen jelen lévő fiatalkorú férfi elkövető rögzítette telefonjával, majd a felvételt több személlyel is megosztotta egy internetes alkalmazáson keresztül.

A Pest Megyei Főügyészség a női elkövetők ellen szexuális erőszak bűntette, míg a férfival szemben gyermekpornográfia bűntette miatt emelt vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik