Belföld

Megkéselte az osztálytársát egy középiskolás Budapesten

Késsel támadt az osztálytársára egy fiú hétfőn délelőtt Budapesten. A BRFK tájékoztatása szerint egy 18 éves fiú sebesített meg egy másik fiút az egyik I. kerületi középiskolában. Úgy tudjuk, hogy a Ponty utcában található BGSZC Hunfalvy János Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban késelte meg a társát egy diák az óra előtt.

A késelőt a helyszínen elfogták, a sérült fiút pedig kórházba vitték a mentők. A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indított nyomozást, a feltételezett elkövető elszámoltatása folyamatban van.

Megkerestük a mentőket, hogy megtudjuk, mennyire súlyos a megszúrt fiú állapota, amint válaszolnak frissítjük a cikket.

Frissítünk!

Németh Cecília, a mentők kommunikációs szervezője a megkeresésünkre azt közölte, hogy egy sérültet vittek a területileg illetékes kórházba további vizsgálatok és megfigyelés céljából.

 

A középiskola MTI-hez eljuttatott közleménye szerint semmilyen előzménye nem volt az esetnek. A tanuló nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Az intézmény igazgatója a tantestületet és a diákokat is iskolagyűlésen tájékoztatta a történtekről. A tanulókkal szükség esetén iskolapszichológus foglalkozik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik