Belföld

Eltörte egy lány ujját, majd vascsővel esett a kutyának és a kölykeinek, aztán előkerült a kasza

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a baksi férfival szemben, aki vascsővel vert össze egy kutyát júliusban a kölykeivel, és egy fiatalt is bántalmazott. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi ittasan összeszólalkozott az utcán egy fiatal lánnyal, mert az állítólag hazugságokat terjesztett róla.

A szóváltást tettlegesség követte, majd a lány elesett és eltörte az ujját. A feltételezett elkövető az eseményt követően hazament, ahol az udvaron egy vascsővel kezdte ütlegelni kutyáját és annak kölykeit.

police.hu

A bántalmazás következtében egy kiskutya elpusztult és másik kettő is súlyosan megsérült. Az esetet látva két szomszéd megpróbálta megállítani a férfit. Ekkor ő elővett egy kaszát és az utcán fenyegette meg szomszédasszonyát és annak fiát.

police.hu

A támadó ellen súlyos testi sértés, állatkínzás, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indítottak eljárást a kisteleki rendőrök.  A nyomozók lezárták az ügyet, és vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik