Belföld

Eszméletlenre verte a párja hároméves kisfiát egy férfi, 1 év 8 hónapot kértek rá

Eszméletlenre verte a párja hároméves kisfiát részegen egy 28 éves férfi Sajóbábonyban. A Miskolci Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette és zaklatás vétsége miatt állítja bíróság elé.

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 1 év 8 hónap börtönt és két év közügyektől eltiltást kértek a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Az ügyész kérdésünkre elmondta még, hogy a férfi tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban, és nem tett vallomást.

A vádirat szerint a férfi tavaly márciusban ismerkedett meg a négygyermekes anyával és szerelmi kapcsolat alakult ki közöttük. A nő a hétvégéket kiskorú gyermekeivel együtt a terhelt sajóbábonyi családi házában töltötte. Egy júniusi este a nő elment vásárolni, ezért párjára bízta a gyermekei felügyeletét. Az ittas állapotban lévő férfi viszont ismeretlen okból a fejbe ütötte a hároméves kisfiút, majd a fülénél fogva megrángatta, és végül nekilökte egy kemény felületnek.

Amikor az anya hazaért, a gyermekek közölték vele, hogy férfi nagyon megverte a testvérüket. A nő azt tapasztalta, hogy a gyermek eszméletlenül, sokkos állapotban fekszik az udvaron. Ekkor felelősségre vonta a férfit, aki viszont felfogott egy nagyméretű konyhakést, és ordítozva megfenyegette a nőt és gyermekeit, hogy megöli őket.

A nő a gyermekekkel együtt elmenekült a házból, rendőri segítséget kért, illetőleg értesítették a mentőszolgálatot. A bántalmazás következtében a gyerek nyolc napon belüli gyógytartamú bevérzéses és zúzódásos sérüléseket szenvedett

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik