Belföld

Életveszélyesen megszurkálta az anyja exét egy fiú Angyalföldön, mert be akart törni hozzájuk

Getty Images
Getty Images

Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy 43 éves férfit tegnap este fél hét körül, mert a volt élettársának fia többször is megszúrta őt Angyalföldön.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint a lakásból korábban elköltöző férfi úgy próbált meg bemenni a korábbi élettársa lakásába, hogy kívülről lecsavarozta a bejárati rácsot, majd betörte az ajtó üvegét is.

A lakásban tartózkodott az asszonnyal 18 éves fia is, aki megpróbálta visszatartani a férfit, majd egy pillangókéssel többször megszúrta a hátán és a mellkasán. A feltételezett elkövetőt a rendőrök a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói emberölés bűntett kísérletével gyanúsították meg a fiút, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

Megkerestük a BRFK-t, hogy indítottak-e eljárást azzal a férfival szemben is, aki be akart jutni a volt élettársa otthonába, és őt mivel gyanúsítják, azt válaszolták, hogy vizsgálják a körülményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik