Belföld

Beismerte tettét az exét, annak új párját, és unokatestvérét is bántalmazó Gergő

A volt élettársát, annak jelenlegi párját és az unokatestvérét is bántalmazta egy Csongrád-Csanád megyei férfi, A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Gergő több mint egy éve élt együtt volt párjával, amikor kapcsolatuk megromlott.

Az alkohol és a gyógyszerek rossz hatással voltak rá, gyakran vált erőszakossá, amit élettársa már nem tolerált. A szakítás óta alig két hónap telt el, Gergő azonban sem a szakítást, sem életszínvonala romlását nem tudta feldolgozni.

Ezért aztán amikor újra a pohár fenekére nézett elbandukolt a volt párja házához, hogy a nő fejére olvassa a vélt vagy valós bűneit és annak következményeit. A találkozás nem ment zökkenőmentesen, először a nő jelenlegi párját ütötte meg, majd testi erejével az asszonyt kényszerítette arra, hogy sétáljon vele.

Útjuk a férfi unokatestvéréhez vezetett, akit szintén erővel igyekezett rávenni arra, hogy fogadja be őt a házába. A férfi elismerte a tettét, miután kijózanodott. Garázdaság, testi sértés, valamint személyi szabadság megsértése miatt kell felelnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik