Belföld

Apósába vágta a kést, mert pofon ütötte a túl hangos zene miatt

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Pest Megyei Főügyészség azt a nőt, aki tavaly tavasszal veszekedés közben mellkason szúrta az apósát Táborfalván.

A főügyészség tájékoztatása szerint a nő és élettársa 2020 márciusában költözött Táborfalvára, ahol az élettárs apjával, az ügy sértettjével kerültek egy fedél alá. Tavaly májusra már elmérgesedett a viszony a nő és élettársa apja között. Az após szerint ugyanis a nő nem tartott rendet maga körül. Emiatt többször is veszekedtek, de az sosem fajult tettlegességig.

Az ominózus nap a nő éppen ebédet főzött és hangosan hallgatta hozzá a zenét. Az apósa ezt kifogásolta, majd mivel nem halkította le a nő eléggé, összevesztek ezen és a korábbi sérelmeiken. A veszekedés során az após lekevert egy pofont a menyének. Ezt követően a nő közelebb lépett hozzá és a mellkasába vágta la kezében lévő hámozókést.

A szúrás önmagában csak könnyebb sérülést okozott, de az annak köszönhető, hogy a férfi elmozdult a támadás irányából. Amennyiben ez nem történt volna meg, akkor a szúrás legalább közvetett életveszélyes állapotot eredményezhetett volna. A Pest Megyei Főügyészség a nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik