Belföld

Állítja az ismerőseit megszurkáló bagi férfi, hogy kergették és csak védekezett

Hamarosan bíróság elé állíthatják azt a 33 éves férfit, aki tavaly júniusban egy szócsata végén megkéselte az ismerőseit Bagon.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két unokatestvér együtt töltötte az idejét, amikor ismerősük megjelent a háznál. Legurítottak egy sört majd a látogató pénzt kért  az egyiküktől. Ebből alakult ki szóváltás, mire a gyanú szerint J. László előkapott egy kést és többször is megszúrta az ismerőseit.

Az igazságügyi orvosszakértő megállapításai szerint az egyik áldozata a jobb mellkasán 8, hasán 20-25, jobb karján 3, bal kezén másfél centiméteres, míg másikuk a hónalján, hasán, vállán, és lapockáján szenvedett el kisebb vágott sebeket.

A megkéselt személyek könnyű sérüléseket szenvedtek, azonban a szakvélemény alapján figyelemmel a támadott testtájékra és az élet kioltására alkalmas eszközre, fennállt az akár életveszélyes állapot kialakulásának lehetősége is.

J. László gyanúsítotti kihallgatásán teljesen másként emlékezett a történtekre, azt mondta a két férfi kezdte kergetni és bántalmazni, ő pedig csak védekezésképp rántotta elő kését. A rendőrök lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik