Belföld

Nyolc évet kértek a férfire, aki meg akart erőszakolni egy nőt Szigetszentmiklóson

police.hu
police.hu

Vádat emelt a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki január végén földre tepert és meg akart erőszakolni egy hazafelé tartó nőt Szigetszentmiklós külterületén, majd elvette tőle a mobilját.

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy nyolc év börtönt és nyolc év közügyektől eltiltást kértek a támadóra előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Az ügyész elmondta még, hogy a vádlott tagadta a bűnösségét, és azt mondta, hogy ott sem volt a helyszínen, s egy alkalmi ismerősétől vette a nála megtalált mobilt. A szembesítés során azonban a sértett felismerte a támadóját, és a szemébe mondta, hogy ő volt.

A nő egyedül gyalogolt egy bányató melletti utcában hazafelé. Útközben összetalálkozott az elkövetővel, aki vele szemben sétált. Amikor elhaladtak egymás mellett a férfi a nő után fordult, majd követni kezdte. Az elkövető közeledni kezdett a nőhöz már eleve azzal a céllal, hogy akár erőszakot is alkalmazva, szexuális kapcsolatot létesítsen vele.

Miután utolérte a nőt beszélgetést kezdeményezett vele. Egy ideig egymás mellett haladtak, majd a férfi a nő elé lépett, megfogta vállánál és egyértelművé tette, hogy vele közelebbi kapcsolatba akar lépni. A nő nem tudott szabadulni a férfi fogásából, aki behúzta az egyik kerítés nélküli telekre.

Ott leteperte a földre, ránehezedett, majd lehúzta a hason fekvő nő nadrágját. Az áldozata megpróbált segítségért kiabálni, de a támadó ekkor befogta a száját és hátrafeszítette a fejét. Ezután megpróbálta megerőszakolni az áldozatát, de a nő védekezésének köszönhetően nem sikerült.

Ekkor a férfi felfigyelt arra, hogy egy autó közeledik az utcában, így felhagyott a cselekményével. Magához vette a nő elejtett mobiltelefonját, majd elmenekült. A szigetszentmiklósi rendőrök öt nap alatt elfogták a férfit, aki ellen a Szigetszentmiklósi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntettének kísérlete és kifosztás bűntette miatt emelt vádat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik