Belföld

Németh Szilárd fél nap alatt megoldotta egy lakótelep fűtés- és melegvízellátását

Megoldódott a nagytarcsai Petőfi-lakótelep mintegy 400 lakójának biztonságos fűtés- és melegvízellátása – közölte Németh Szilárd kormánybiztos kedden Vécsey Lászlóval, a térség fideszes országgyűlési képviselőjével közösen tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten – írja az MTI.

Németh Szilárd tájékoztatása szerint a 194 lakásból álló volt honvéd lakótelep problémájával augusztus végén kereste meg a honatya, akivel „fél nap alatt” meg tudták oldani a helyzetet.

A korábbi, „gyakorlatilag megbuktatott” városvezetés után a Nagytarcsát vezető baloldali politikai formációt irányító polgármester az ügyben „a balhét, nem pedig a megoldást kereste” – értékelt a fideszes politikus, aki kijelentette: a rezsicsökkentés minden magyar családnak, háztartásnak jár.

Vécsey László közölte: október elsejétől az MVM-nek is köszönhetően a nagytarcsai családok is megkapják az egyetemes szolgáltatást, így ők is hozzájuthatnak a 181 ezer forintos havi megtakarítást eredményező támogatáshoz. Hozzátette: a nagytarcsai családok kettős biztonságban vannak, ugyanis a gázfűzés mellett „a korábbi önkormányzatoknak hála” egy aprítékos kazánrendszer is biztosítja a meleget számukra. (MTI)

Kapcsolódó
„Itt már lassan Fidesz sem lesz, nemhogy ellenzék”
Nincsen nagytarcsai recept, de az kiderült, hogy vidéken is legyőzhető a Fidesz. Ehhez helyben jól ismert arcokra van szükség, de a függetlenek elsöprő győzelméhez a korábbi kormánypárti polgármester rázós ügyei is kellettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik