Belföld

Biztonsági őr verhette össze életveszélyesen a Tiszakécskén bulizó, fűben megtalált fiút

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 31 éves kecskeméti férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy júliusban életveszélyesen bántalmazott egy 18 éves fiatalt, miközben biztonságszolgálati feladatait igyekezett ellátni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fiú azt út mellett, a fűben feküdt Tiszakécskén, amikor egy hajnalban hazafele autózó személy észrevette, és a segítségére sietett.

A bajbajutott nehezen kommunikált, ennek ellenére segítője hazaszállította, mivel korábban egy internetes oldalon már látta, hogy keresi az anyukája.. A kamasz a későbbiekben sem érezte jobban magát, ezért a barátnője noszogatására kórházba szállították. Itt derült fény arra, hogy a fiatal súlyosan megsérült, s valaki bántalmazta.

A tiszakécskei rendőrök súlyos testi sértés miatt kezdtek nyomozni az ügyben ismeretlen elkövetővel szemben. A tanúkihallgatások és adatgyűjtések során kiderült, hogy a megvert fiú Tiszakécskén, a Tiszaparton bulizott a történtekkor.

Kiderült az is, hogy az egyik szórakozóhely biztonsági személyzetének egyik embere egy alkalommal úgy megütötte, hogy a fiatal koponyaalapi törést és agyállományi vérzést szenvedett. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a bántalmazott életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 31 éves kecskeméti férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök életveszélyt okozó testi sértés miatt. A rendőrség lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal továbbította az iratokat az ügyészség felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik