Belföld

Baseballütővel esett a beszélgetni áthívott vendégének egy bűnügyi felügyeletben lévő férfi

Letartóztatta a Balassagyarmati Járásbíróság azt a 31 éves férfit, aki baseballütővel esett az ismerősének, miután áthívta beszélgetni.

A Nógrád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a gyanúsított az egyik este  áthívta magához beszélgetni az ismerősét. A sértett át is ment, ám a beszélgetés minden előzmény nélkül fenyegetésbe torkollott, melynek hevében a házigazda egy baseballütővel többször is megütötte vendégét.

A sértett menekülőre fogta a dolgot, kihátrált a házból, de a házigazda követte és az utcán is folytatta a bántalmazást és a fenyegetőzést. Megvert személy a fején, a karján és a lábán is súlyos sérüléseket szenvedett.

A férfit a nyomozó hatóság őrizetbe vette és súlyos testi sértéssel és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsította meg hallgatta ki. A több büntetőeljárás hatálya alatt álló gyanúsított a bűnügyi felügyelet szabályait is megszegte, ezért a Pásztói Járási Ügyészség bűnismétlés megakadályozása érdekében indítványozta a letartóztatását.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészi indítvánnyal, és elrendelte a támadó letartóztatását.  A végzés a védelem fellebbezése miatt még nem végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik