Belföld

Életfogytiglant kértek a győri asszonyra, aki szikével vágta meg a volt férje és a vele talált nő nyakát

Előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség azt a nőt, aki szikével támadt a volt férjére és a társaságában lévő nőre.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő a cselekmény napján felhívta a volt férjét és megkérte arra, hogy költözzön vissza hozzá. Mivel a férfi erre a kérésre nemet mondott, és a további hívásokra sem reagált, a nő gázsprayt és tapétavágó szikét magához véve kereste fel a volt férjét, akit egy másik nő társaságában talált.

Az ajtóban álló asszony először gázspray-vel próbálta lefújni a volt férjét, de ezt a férfi elvette tőle, ezért kiborította a táskáját, majd magához vette a szikét. Maximálisan kitolta a tapétavágó pengéjét, majd belépett a házba és először a volt férje arcát, majd a másik nő nyakán, lábán és kezein okozott vágott sérülést.

Ezután újra a volt férjéhez fordult, őt is megvágta a nyakán és a kezén. A férfinak ezt követően sikerült elvenni a nőtől a szikét, amit átdobott a szomszéd telekre. A mentőket a volt férj hívta fel, ekkorra a másik nőnek sikerült kimenekülni a házból. Őt másnap reggel sokkos állapotban találták meg a rendőrök Győrben. Az ügyészség életfogytiglant kért a letartóztatásban lévő asszonyra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik