Belföld

Egy nő mellől szedték ki az ágyból a bevetésiek az óbudai dílert

police.hu
police.hu

Rendőrök ébresztették azt azt óbudai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kanállal adagolta ki a kábítószert és adta el a vásárlóinak egy angyalföldi büfé előtt. A férfi épp egy nővel feküdt az ágyban, amikor tegnap hajnalban rajtaütöttek a zsaruk az óbudai lakásában.

A BRFK közleménye szerint több mint fél kilogramm kábítószergyanús masszát, tömbösített és por alakú kábítószergyanús anyagokat, valamint 290 darab tablettát találtak a lakásban és az ahhoz tartozó garázsban.

A nyomozók lefoglaltak különböző külföldi bankjegyeket, riasztópisztolyokat és azok lőszereit, valamint a bűncselekmény elkövetésével összefüggő eszközöket. Továbbá különböző kémiai ábrákat, képleteket  tartalmazó feljegyzéséket is találtak, melyek a kábítószer előállításhoz nyújtottak segítséget.

A férfi ferencvárosi albérletét is átkutatták, ahol a kábítószer előállításához szükséges laboratóriumi eszközöket, vegyszereket, valamint amfetamin-tartalmú port és tablettákat találtak. A 30 éves K. Balázst kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsították meg, de nem tett vallomást. A férfit őrizetbe vették, majd elrendelték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik