Belföld

Késsel raboltak ki egy párost a győri vasútállomásnál

Kiraboltak egy nőt és egy férfit Győrben, a vasútállomás közelében lévő parkban. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított odament a padon üldögélő, általa látásból ismert két személyhez, és pénzt követelt tőlük.

A  Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 25 éves helyi nő és egy 28 éves fiatalember nem teljesítette az általuk ismert, Győrben tartózkodó férfi kérését, aki ezt követően egy hirtelen mozdulattal kivette a nő kezéből a mobilját, majd közölte akkor ezt eladva lesz pénze.

A három személy között szóváltás alakult ki, de a gyanúsított nem adta vissza a készüléket. A férfi nála lévő cipőből előhúzott egy kést, majd azt először a nő nyakához közel tartva, aztán a fiatal férfi felé hadonászva követelte tovább a pénzt. A nő ijedtében elszaladt a parkból, és segítséget hívott. Az elkövető kiabált a győri férfival, majd pénzt vett ki a nő által hátrahagyott táskából.

Miután megszerezte a pénzt elindult a pályaudvar felé, de a fiatal továbbiakban is kérte vissza a gyanúsítottól a telefont. A férfi ezt követően többször a fejébe vágta, majd szándékosan földhöz vágta a mobilt, amely össze is tört.

A rendőrök azonosították és elfogták a férfit, majd a kihallgatása után kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik