Belföld

Elvesztette a férjét és a kislányát a miskolci tragédiában, pár óra múlva császárral szülte meg második gyermekét

police.hu
police.hu

Pár órával a tragédia után császármetszéssel szülte meg második gyermekét az az asszony, aki a férjét és a 13 éves kislányát is elvesztette az öt halálos áldozattal járó Miskolc közelében történt frontális karambolban.

A borzalmas baleset kedd este történt. Egy 46 éves szerencsi férfi a megengedett sebességet jelentősen túllépve, áttért a szemközti sávba, és ott az Audijával nekiütközött egy szabályosan közlekedő másik Audinak, amiben négyen ültek.

A vétlen autóban ülő 37 éves megyaszói édesapa, R. Attila, a kislánya, Noémi és két hozzátartozójuk, valamint a másik járművet vezető sofőr is meghalt. Attila várandós párja a miskolci kórházban értesült a férje és lánya haláláról.

police.hu

Hajnali háromkor a rendőrök őt értesítették telefonon a történtekről, a kislányát pedig hajnalban, fél hétkor hozta a világra. Most be van nyugtatózva, még fel sem fogta, hogy nem lesz kikhez hazajönnie, de még mi sem

– mondák a Blikknek a vétlen sofőr, Attila családtagjai, hozzátéve, Mónika már a 41. hétben volt, s az egész család a szerdát várta, hogy végre megszülessen a kicsi.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia pontos körülményeit.

Kapcsolódó
Az apa, a kislánya és két hozzátartozója is meghalt az öt halálos áldozatot követelő miskolci tragédiában
Két férfi, egy nő és két fiatal halt meg a frontális balesetben. Megérkeztek az első fotók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik