Belföld

Súlyosan megsérült a Corvinnál kirabolt idős férfi, simán elsétáltak mellette – videó

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 34 éves nővel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly áprilisban kirabolt egy idős férfit a Corvinnál lévő villamosmegállóban. D. Katalin a gyanúsítás szerint úgy fellökte az áldozatát, hogy az súlyosan megsérült.

A BRFK tájékoztatása szerint a nő egy bankfiókban elegyedett szóba az idős férfival, aki felajánlotta neki, hogy megveszi tőle régi, forgalomból kivont bankjegyeit. A közeli villamosmegállóban D. Katalin megkapta az ezrest, de közben meglátta, hogy a férfinál több pénz is van. Kivett a nyugdíjas zsebéből tízezer forintot és egy bankkártyát. Az idős férfi kiabálni kezdett, és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki ellökte őt.

A felvételen jól látszik, hogy többen is látták a rablást, de senki sem segített az értékeiért küzdő nyugdíjas férfinak. Az esés következtében a 77 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A támadót a lakásán fogták el.

A 34 éves nőt a IX. kerületi nyomozók rablás bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétségével gyanúsították meg. A ferencvárosi rendőrök lezárták a nyomozást, és már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik