Belföld

Az apa, a kislánya és két hozzátartozója is meghalt az öt halálos áldozatot követelő miskolci tragédiában

Öten meghaltak abban a közúti közlekedési balesetben, ami a 37-es számú főúton történt tegnap este Miskolc és Szerencs között.

Az elsődleges adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze frontálisan. Az eddig tisztázatlan körülmények miatt bekövetkezett balesetben öten meghaltak.

police.hu

Dobi Tamás, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy egy 46 éves szerencsi férfi a megengedett sebességet jelentősen túllépve, eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, és ott az Audijával nekiütközött egy szabályosan közlekedő másik Audinak, amiben négyen ültek.

police.hu

Az ebben az autóban ülő 37 éves férfi és egy 38 éves nő, továbbá egy 13 éves lány, egy  19 éves fiatalember, valamint a másik sofőr is meghalt.

police.hu

Úgy tudjuk, hogy egy megyaszói apa, az ő kislánya, valamint másik két hozzátartozója ült abban az Audiban, amiben négyen vesztették az életüket.

Frissítünk!

A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-ra feltett későbbi közleményében megerősítették az értesüléseinket. Azt írták, hogy a balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. És a borzalmas balesetet az apa a kislánya, és a többiek sem élték túl.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik