Belföld

Megkérdezte a pesterzsébeti játszótéren lévő kislányoktól, láttak-e már ilyet, majd egy bódénál maszturbált

Gyorsított eljárásban állította bíróság elé a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség azt a többszörösen büntetett 36 éves férfit, aki kislányoknak mutogatta a nemi szervét egy pesterzsébeti játszótéren, majd a nyílt utcán önkielégítést végzett. A bíróság 2 év 2 hónap fegyházbüntetésre ítélte a férfit elsőfokon.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi elővette a játszótérnél nemi szervét, amit ezután ott egy 10 és egy 11 éves kislánynak mutogatott, miközben megkérdezte tőlük, hogy láttak-e már ilyet. A kislányok megijedtek és elfutottak a játszótérről.

A történteket egy kutyát sétáltató nő észlelte, aki megzavarta a terheltet a cselekményében. A férfi ezután a János térnél lévő villamos megállóhoz ment, majd annak közelében ismét elővette a nemi szervét, és azt egy mellette elsétáló nőnek mutogatta, ezután pedig nekitámaszkodott egy utcán lévő bódénak, és maszturbálni kezdett.

A férfi többszörösen büntetett előéletű. Jelenleg ugyanilyen bűncselekmény miatt folyik vele szemben egy másik bűntetőeljárás is, amelyben a bíróság letöltendő börtönre ítélte elsőfokon.

A törvényszék váddal egyezően bűnösnek mondta ki a férfit, és ezért őt, mint többszörös visszaesőt 2 év 2 hónap fegyházbüntetésre ítélte azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. A bíróság emellett a férfit végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelynek gyakorlása során 18 év alatti személlyel foglalkozhatna. Az ügyészség hosszabb tartamú fegyházbüntetés kiszabása érdekében fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik