Belföld

Palkovics egy hangfelvételen: Nem lehetett annak a felelősségét vállalni, hogy este hatkor mondjuk le

Máthé Zoltán / MTI
Máthé Zoltán / MTI

Az, hogy este 6-kor mondjanak le tűzijátékot, lehet, hogy megtörtént, de ennek a következményeit azért egy olyan helyzetben, amikor egyébként a tűzijáték… és ez már a politika része, hogy a tűzjáték az egy nem kívánt valamivé vált időközben, mert politikai támadások érték, hogy mi a fenének szerveznek tűzijátékot. Ebben a helyzetben nyilván nem lehetett annak a felelősségét vállalni, hogy este 6-kor mondjuk le, vagy valami történik.

– válaszolta az RTL Híradó szerint Palkovics László szegeden, a meteorológus vándorgyűlésen egy kérdésre. A miniszter beszédére nem engedték be a sajtót, csak utána válaszolt néhány kérdésre. A Híradóhoz viszont kiszivárgott egy hangfelvétel, amely szerint nagyrészt a klímakutatásról és a megújuló energiákról beszélt, csak a legvégén tettek fel neki kérdést augusztus 20-ával és az OMSZ kirúgott vezetésével kapcsolatban.

Kapcsolódó
Palkovics László: Pintér is menesztett kapitányokat, ez ugyanaz a helyzet
Munkáltatóként ő dönti el, kivel dolgozik – ennyivel reagált Palkovics László stábunknak az OMSZ vezetőinek menesztésére, amikor azt kérdeztük, mivel volt korábban elégedetlen. A miniszter pikáns módon épp egy meteorológusgyűlésen tartott beszédet, a Momentum performansszal várta utána.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik