Belföld

Letartóztatták a nikotinfüggő gönci rablót

police.hu
police.hu
Egy kiskorútól pénzt vett el, majd egy trafikban cigarettát, öngyújtót követelt.

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a gönci férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint előbb egy kiskorútól vett el készpénzt, majd egy trafikban megütötte az eladót. Cigarettát és öngyújtót követelt augusztus 16-án kora délután.

Előbb az utcán szóváltásba keveredett egy fiatal lánnyal. Ütésre emelt kézzel igyekezett megfélemlíteni, hogy elvehesse a kezében tartott tízezer forintját. Egy férfi közbelépett, így a bántalmazás nem járt sikerrel, de a pénzt megszerezte.

20 perc múlva tért be a trafikba. Kiabált, mutogatott. Cigarettát és öngyújtót követelt. Közben felborította a pulton a monitort. Az alkalmazott átadta a kért árucikkeket, de a gyanúsított a pult mögé lépve a nőt ököllel többször megütötte.

 

Az eladónak sikerült kimenekülnie, a szemközti üzletben kért segítséget. A bejelentés után a rendőrök öt percen belül elfogták a férfit, akinek az esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. A bíróság szerint szabadlábon a bizonyítást veszélyeztetné, a tanúkat megfélemlítené, jogellenesen befolyásolná és tartani kell a  bűnismétléstől is. A bíróság végzése nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik