Belföld

Részletes beismerő vallomást tett a férfi, aki molesztált, majd kirabolt egy nőt Pakson

Megtámadtak egy 55 éves nőt Pakson, a Táncsics utcában. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi szexuális célzattal támadt a nőre, hátulról átkarolta, majd lerántotta a földre, és többször is megfenyegette.

Az asszony védekezett és többször rászólt a férfira, majd a szorításából kiszabadulva igyekezett bemenekülni a lépcsőházba, de az elkövető ismét rátámadt. Tovább dulakodott a nővel, majd elrabolta a táskáját a benne lévő pénzzel, személyes iratokkal és mobiltelefonnal együtt, majd elszaladt. A nő könnyű sérüléseket szenvedett az eset során.

A bejelentés után a paksi rendőrök nagy erőkkel kezdték meg az elkövető keresését. Menekülési útvonalán a helyszíntől körülbelül 300 méterre megtalálták a táskát a Duna-parton, de a pénztárca nem volt benne, azt másnap egy kutyasétáltató fedezte fel és leadta a rendőrségen.

A nyomozók elfogták a 20 éves németkéri férfit, akit rablással és szexuális kényszerítés elkövetésével gyanúsítottak meg. A fiatal részletes beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Az őrizetbe vett férfit letartóztatta a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik