Belföld

Sorra oszlatják fel magukat a Jobbik alapszervezetek Jakabék szerint

Csanádi Márton / 24.hu
Csanádi Márton / 24.hu

A Jobbik a legaktívabb párt a hétvégén: nem sokkal azután, hogy a párt országos választmánya mandátuma visszaadására szólította fel a volt pártelnöküket, Jakab Pétert, Jakabék a feloszlott jobbikos alapszervezetekről adtak ki közleményt.

Eszerint a vasárnapi napon az alábbi nyolc Jobbik alapszervezet oszlatta fel magát: Újszilvás, Dunaharaszti, Kisléta, Újfehértó, Nyírbátor, Érpatak, Taktabáj, Nagykőrös. Velük együtt pedig hatvan fő lép ki a Jobbikból.

A Gyöngyösi Márton vezette Jobbik-elnökség mára oda jutott, hogy azokat a jobbikosokat, akik 10-15 éve lelkiismeretesen, szabadidejüket áldozva dolgoztak a kormányváltásért, semmibe nézi, közösségeiket „kamuszervezeteknek” titulálja. Azokat a jobbikosokat, akik kritizálni merészelik a pártvezetést, a közösségi médiában elhallgattatják, letiltják. Az elmúlt időszakban a Gyöngyösi Márton és Lukács László György-féle vezetés szembeköpte az ellenzéki szavazókat, akik Jakab Péter miatt támogatták a Jobbikot. Sajnos ki kell mondani: a Jobbik mára a Fidesz csicskapártja lett

– írták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik