Belföld

Toplistás bűnözőt fogtak Kompolton, már a börtönben is várták

police.hu
police.hu

Toplistás bűnözőt fogtak Kompolton a füzesabonyi zsaruk. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a  férfi a gyalogosan közlekedő volt élettársát támadta meg augusztus 3-án délelőtt Kompolton. Pénzt követelt, majd veréssel fenyegette meg.

Mivel a nő nem engedelmeskedett, a férfi megragadta nőnél lévő táskát, majd az abban található pénztárcából kivette a bankjegyeket és elmenekült a helyszínről.

A 31 éves férfi napokig megpróbált rejtőzködni a hatóság elől, de a nyomozók eszén nem tudott túljárni. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, valamint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai kedd hajnalban Kompolton fogták el az elfogatóparancs alapján keresett és a körözési toplistán szereplő férfit.

A férfi nem most kezdte a szakmát, ugyanis a rablást megelőző hónapokban több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is elővették már a nyomozók, valamint az is kiderült róla, hogy az Egri Törvényszék garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt is körözte, így a rendőrök a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol megkezdte a büntetésének letöltését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik