Belföld

Autóba tuszkoltak, majd megvertek egy nőt Győrnél

Autóba tuszkolt, majd ököllel esett egy nőnek két férfi. A Győri Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat ellenük.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a két férfi elhatározta, hogy elszámoltatják a nőt, akihez a fiatalabb férfi érzelmileg kötődött, és akire ezáltal féltékeny is volt.

Az egyik januári este a nő otthonához hajtottak kocsival, ahol a fiatalabb férfi felszólította a ház előtt tartózkodó nőt arra, hogy üljön be a kocsiba. Mivel erre a nő nem volt hajlandó, a férfi megragadta őt, a járműhöz lökdöste, majd betuszkolta a hátsó ülésre.

Ezt követően egy közeli faluba, a fiatalabb férfi otthonához hajtottak. Az út során a fiatalabb férfi folyamatosan becsmérelte, továbbá tenyérrel és ököllel is ütlegelte a nőt, melyre az idősebb férfi is biztatta.

A fiatalabb férfi az otthonához érve a nőt a ruházatánál fogva behúzta az épületbe, és rázárta az ajtót. A házban tovább ütötte és meg is rúgta a nőt. A férfi csak akkor engedte el a nőt a házból, amikor telefonon értesült arról, hogy rendőri intézkedésre került sor a történtek miatt.

A vádlottakkal szemben halmazati büntetésként 4 és fél év is kiszabható. A fiatalabb férfi letartóztatásban van egy másik ügye miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik