Belföld

Állítja az ájult párját sorsára hagyó dunaföldvári férfi, csak egy pofont adott

Egy 39 éves dunaföldvári nő tett bejelentést arról, hogy pár nappal ezelőtt ököllel esett neki az élettársa, amitől ő elvesztette az eszméletét, és csak egy órával később tért magához. Elmondta még, hogy a lakásból nem tud kimenni, mert a párja rázárta az ajtót és elvitte a kulcsot.

A bejelentést követően a dunaföldvári zsaruk bejelentő lakcímére mentek, ahol a bejárati ajtót bezárva találták. A lakásban tartózkodó nővel beszéltek, aki megemlítette, hogy az ablakok be vannak csavarozva, így azokon sem tud kijutni.

Ezt követően a bejelentő beleegyezésével testi erővel benyomták az ajtót, így a sérült nő végül ki tudott jönni a lakásból. A jelen lévő mentősök megvizsgálták, majd sérülései miatt kórházba szállították.

Kis idő múlva a bántalmazó férfi is előkerült, őt a kollégák a helyszínen elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították. A kórház tájékoztatása szerint a nő életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfival szemben. A gyanúsított elismerte, hogy adott egy pofont az élettársának, de azt tagadta, hogy ököllel is ütötte volna. A 44 éves férfit őrizetbe vették, majd letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik