Belföld

Minősített emberöléssel gyanúsítják a Csepregen holtan talált kétéves kisfiú szüleit

Minősített emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt hallgattak ki ma egy nőt és egy férfit a februárban Csepregen holtan talált kétéves gyermek halála miatt. Értesüléseink szerint a rendőrség a kisfiú szüleit gyanúsítja az egészen embertelen módon elkövetett bűncselekménnyel.

A kisfiú holttestét február nyolcadikán találták meg egy csepregi családi házban. A többgyermekes családfő megpróbált végezni magával, de megmentették az életét.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nyomozók ismeretlen tettes, illetve tettesekkel szemben indítottak nyomozást a tragédia után az eset tisztázása érdekében, márciusban pedig gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítottak meg egy nőt és egy férfit.

Mostanra elkészült az igazságügyi szakértői vélemény, és súlyosítottak a minősítésen. Most már nem gondatlan emberöléssel, hanem minősített emberölés bűntettével és kiskorú veszélyeztetésének bűntettével gyanúsítják a kisfiú szüleit. A rendőrök a nőt és a férfit is őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik