Belföld

Eltűnt az internetről a homofób nézeteit hirdető borászati vállalkozás

boraszatisegedanyag.hu
boraszatisegedanyag.hu

Csütörtök reggel lapunk is beszámolt róla, hogy az M.C. Kereskedelmi Iroda Kft. nevű (az interneten boraszatisegedanyag.hu néven jelenlévő) magyar vállalkozás büszkén hirdetette homofób nézeteit a céges bemutatkozásában.

Büszkék vagyunk arra, hogy keresztény-konzervatív-nemzeti-homofób értékeket képviselő Vállalkozásként, mentesek vagyunk minden erkölcstelen, gyűlölködő, ember- és életellenes liberális-kommunista ideológiától

volt olvasható a weboldalon, ami – ahogy azt a Telex kiszúrta – mára elérhetetlenné vált.

A szöveggel kapcsolatban korábban megkerestük a céget, aminek képviseletében nyilatkozó férfi elmondta,  nagyjából egy éve szerepel a hitvallásuk a weboldalon, amivel egyrészt igyekeztek elhatárolódni a „liberális náci agressziótól”, másrészt arra reagáltak, hogy a borász szakmában egyes cégek csatlakoztak egy LMBTQ-barát kampányhoz.

A vállalkozás többségi tulajdonosa a kérdéseinkre érdemben nem válaszolt, helyette egy terjedelmes, bibliai hivatkozásokkal tarkított levelet küldött vissza az orosz-ukrán háborúval és a nemátalakító kezelésekkel kapcsolatban, de közzétételéhez nem járult hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik