Belföld

Brutális strici ellen emeltek vádat

police.hu
police.hu
Megerőszakolta, verte, megfélemlítette, drogozásra, prostitúcióra kényszerítette saját barátnőjét.

A férfi tavaly májusban ismerkedett meg a 28 éves nővel. Nem sokkal később együtt költöztek egy kőbányai lakásba. Bár nem volt  jövedelme, elhitette a sértettel, hogy eltartja. Rávette, hogy felmondja az állását. Miután felmondott, közölte vele, szexmunkát kell végeznie.

A vádirat szerint a sértett tiltakozott, ezért bántalmazta, megfenyegette, hogy megöli. Prostitúcióra kényszerítette, pénzét elvette. Amikor a nő újra titlakozott a szexmunka ellen, bántalmazta, fenyegette, ezért a sértett nem mert segítséget kérni elmenekülni.

A férfi naponta többször kábító hatású szerek fogyasztására kényszerítette a nőt, több alkalommal meg is erőszakolta. Amikor 2021 júliusában Ausztriába vitte a sértettet, hogy ott folytassa a prostitúciót, a sértett a családjától kért segítséget, majd a rendőrséghez fordult. A vádlott ekkor Franciaországba menekült. A főügyészség közzétette a rendőrségi videót arról, amikor onnan   hazahozták.

A Fővárosi Főügyészség a büntetett előéletű 27 éves férfit emberkereskedelem bűntettével és szexuális erőszak bűntettével vádolja, vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban. A vádlott most is letartóztatásban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik