Belföld

Óbudán fogták el a drogkereskedő banda vezetőjét – videó

police.hu
police.hu

Teljes egészében felszámoltak egy kábítószer-kereskedő hálózatot. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Debreceni Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 41 éves budapesti férfivel szemben.

A nyomozás adatai szerint három nappal ezelőtt Óbudán elfogott S. Sándor állt annak a kábítószer terjesztő bűnszervezetnek az élén, akiket januárban fogtak el a nyomozók. Az akkor elfogott hét díler jelenleg is letartóztatásban van.

A nagyfőnök lakásban tartott kutatás során a nyomozók többféle kábítószergyanús anyagot – többek között kokaint -, a kábítószer porciózásához használatos tárgyakat, digitális mérleget, mobiltelefont, valamint készpénzt foglaltak le. A férfit ugyanakkor a körözési nyilvántartási rendszerben több hatóság is körözte elfogása, előállítása és tartózkodási helyének megállapítása miatt.

A gyanúsított állandó lakcímén tartott kutatás során a rendőrök egy kanapén fekvő, párnák mögött rejtőzködő férfit találtak, akiről kiderült, hogy lopás miatt körözik Az őrizetbe vett S. Sándort letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik