Belföld

Majdnem levágta a szomszédja fülét bozótvágóval egy férfi

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete és garázdaság miatt állítja bíróság elé a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azt a helyi férfit, aki tavaly májusban majdnem levágta a szomszédja fülét, miután arra ért haza, hogy valaki megrongálta a háza bejárati ajtaját, ablakát és kerítését.

A férfi dühös lett, amikor meglátta, hogy megrongálták a házát. A szomszédon kérte számon a történteket, aki erre szidalmazni, sértegetni és provokálni kezdte őt.

Hangos szóváltásuk közben a terhelt magához vett egy bozótvágót és elindult a háza előtti utcaszakaszon tartózkodó szomszédja felé. Ő ijedtében, védekezésként elkezdett egy fa karóval hadonászni. A vádlott ezt támadásként értékelte, ezért a bozótvágóval a szomszédja felé csapott és ennek során megvágta a bal fülét, ami ettől erősen vérezni kezdett. A szomszéd ekkor a kezében lévő karót eldobta és beszaladt a házába.

A megsérült szomszéd az arcán és a fülén nyolc napon belül gyógyuló, hosszanti, metszett sérülést szenvedett, azonban a bozótvágó kés akár a fülét is levághatta volna. Ennek elmaradása csupán a véletlenen múlott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik