Belföld

Aktus közben nyúlta le a kuncsaftját, de gyorsan lecsapott rá a sors

Getty Images ( illusztráció )
Getty Images ( illusztráció )

Aktus közben nyúlta le a kuncsaftját egy kecskeméti örömlány. Sokáig azonban nem örülhetett a zsákmányának, mert alig volt az áldozata tárcájában pénz, és a férfi villámgyorsan letiltotta az ellopott bankkártyáját is. A Kecskeméti Járási Ügyészség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettének kísérlete és lopás miatt állítja bíróság elé a nőt.

A prostituáltként dolgozó nő márciusban Kecskeméten beszállt a férfi kocsijába és egy félreeső helyre mentek a szexuális aktus lebonyolítása érdekében. Ennek során a nő a férfi nadrágjának farzsebéből kivette a pénztárcáját, amelyben a bankkártyája és iratai is benne voltak, majd azzal távozott a helyszínről.

A nő a pénztárcában talált 2500 forintot rögtön elköltötte. Nem sokkal később pedig egy áruházban próbált fizetni a lopott bankkártyával, de mivel a férfi időközben letiltotta a kártyáját, ezért hoppon maradt. A kecskeméti rendőrök a nőt rövidesen előállították, és az intézkedéskor megtalálták nála a lopott pénztárcát, az összes okmánnyal és bankkártyával együtt, így a férfinak csak 2500 forint kára keletkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik