Belföld

Unokája melleit markolászta a vezetést oktató nagypapa

Emberi méltóságot sértő szeméremsértés miatt emelt vádat a Kazincbarcikai Járási Ügyészség  egy 62 éves férfi ellen, mert a 21 éves lány unokája melleit fogdosta miközben az autóvezetést gyakorolta vele.

A vádirat szerint a férfi tavaly októberben felajánlotta 21 éves lány unokájának, hogy segít neki gyakorolni a vezetést, ezért egyeztetett időpontban a tulajdonában lévő kocsival elment unokája lakására, és együtt egy békés megyei kiránduló helyre utaztak. Az odafelé úton az unoka vezette a gépjárművet.

Amikor hazaindultak, az unokája megkérte a férfit hogy inkább ő vezessen, mert fájt a feje. A nagypapa több település közelében is félrehúzódott és megállt az autóval, és ezen alkalmakkor a mellette ülő unokája mellét fogdosta, illetőleg dicsérte, továbbá azt mondta neki, hogy ha megengedi, hogy simogassa a melleit, akkor puszit kap tőle.

A lányt váratlanul érte a cselekmény, kellemetlenül érezte magát, emberi méltóságát sértette a nagyapja magatartása, ezért igyekezett eltakarni a melleit a kezeivel, azonban a hozzátartozói viszonyra tekintettel nem mert szólni a papájának.

Az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést kért a büntetlen előéletű férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik