Belföld

TEK-esek csaptak le egy drogban utazó gyürei apára és a fiára

police.hu
police.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói drogkereskedelem gyanúja miatt szervezték meg két gyürei lakos elfogását.

Apa és fia elfogásának végrehajtására a Terrorelhárítási Központ munkatársait kérték fel, mivel a nyomozás során beszerzett adatok alapján feltételezték, hogy fegyverük lehet.

police.hu

A 49 éves családfőt az M3-as autópálya nagykállói lehajtójánál, míg 29 éves fiát gyürei lakóhelyén fogták el a kommandósok. Az apa kocsijában a szabolcsi nyomozók 54,7 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak és foglaltak le. A büntetőeljárásban kihallgatott tanúk elmondták, hogy rendszeresen vásároltak kábítószert mindkét férfitól.

police.hu

A nyomozók a gyanúsítottaktól a kábítószer gyanúját keltő anyagon kívül digitális mérleget, mobiltelefonokat, ékszereket és zálogjegyeket, egy Audi A6 típusú személygépkocsit, és közel félmillió forintot is lefoglaltak. A két férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik