Belföld

A következő két hétvégén pótlóbuszok járnak a 4-6-os helyett a Boráros és a Nyugati között

Csóti Rebeka / 24.hu
Csóti Rebeka / 24.hu

A villamosvágányokat Blaha Lujza téri karbantartási miatt a következő két hétvégén nem közlekedik a 4-6-os villamos, helyette pótlóbusszal lehet utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Ezen a héten a villamosok a Nyugati Pályaudvar és a Boráros tér között péntek 17:30-tól hétfő hajnalig nem közlekednek, július 9-én és 10-én, szombaton és vasárnap azonban a 4-es és 6-os jelzésű villamosok két szakaszon, a Corvin-negyed és a dél-budai végállomások között, illetve 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tér és az Oktogon között járnak.

A Boráros tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni, melyre a Mester utca / Ferenc körút megállónál, valamint a Nyugati pályaudvarnál lehet kényelmesen átszállni. Éjszakánként a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusszal utazhatnak.

Az autóbuszok a Nagykörúton ahol lehet a villamosvágányon közlekednek és a villamosmegállókban állnak meg, kivétel ez alól a Corvin-negyed, a Blaha Lujza tér és az Oktogon megállók, ahol mindkét irányban a közút mellet kijelölt autóbusz-megállóhelyeken lehet felszállni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik