Belföld

Ájultra vertek egy vascsővel fenyegetőző férfit Decsen

police.hu
police.hu

Őrizetbe vették a tolnai rendőrök azt a decsi testvérpárt, akik eszméletlenre vertek zártszelvénnyel egy férfit, aki szintén egy vasdarabbal fenyegette meg őket korábban.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az ájultra vert 38 éves férfi barátnője elmondta, hogy párja nem sokkal korábban szóváltásba keveredett, egy, az utcán sétáló társasággal. Az asszony és párja a csoport után ment, ahol tovább folytatódott a vita.

police.hu

A 38 éves férfi vascsővel kezdte el fenyegetni a társaság tagjait, akik közül ketten ezen felbőszülve, kikaptak a földből egy táblát, és az azt tartó zártszelvényekkel ütlegelni kezdték. Az összevert férfit súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Az egyenruhások a helyszíntől nem messze elfogtak egy testvérpárt, egy 33 és egy 19 éves decsi férfit. A rendőrök a ház udvarán megtalálták, és lefoglalták a vasrudakat is. A nyomozók az összevert férfi házánál is megtalálták azt az eszközt, mellyel korábban fenyegetőzött.

A rendőrök a testvérpárt őrizetbe vették, és mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindketten elismerték, hogy megütötték a földből kirántott zártszelvényekkel a 38 éves ismerősüket. A nyomozók kezdeményezték a fivérek letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik